Οι άνθρωποι, η δύναμή μας.

Δεσμευόμαστε στην τελειότητα. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στοχεύουμε στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα, να εφαρμόζουμε καινοτόμες τεχνικές πάντα με σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Ως εταιρία με γνώμονα και κέντρο τον άνθρωπο, διαμορφώνουμε αμοιβαίες σχέσεις μεταξύ συμβούλων και πελατών, που έχουν ως βάση την ανοιχτή επικοινωνία, την διαφάνεια και την αξιοπιστία. Γι’ αυτό και η ομάδα μας μεγαλώνει, εξελίσσεται, δυναμώνει. Μάθετε περισσότερα για τις ευκαιρίες της Team Urban.

solution-image-1

Με οδηγό μας τους ανθρώπους, κατευθυνόμαστε στην δημιουργικότητα.

Καταλαβαίνουμε ότι η αγορά ή η πώληση ενός σπιτιού, είναι κάτι περισσότερο από μια οικονομική συναλλαγή – είναι ένα σημαντικό γεγονός στη διάρκεια της ζωής σας. Για αυτό θέτουμε ως προτεραιότητα την εδραίωση σχέσεων που βασίζονται στην ενσυναίσθηση, την κατανόηση και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Με τη συνεχή συνεργατική προσέγγιση με άλλους συμβούλους, σε όλο τον κλάδο, εκτιμούμε ότι παρέχουμε πλήρη πρόσβαση στην αγορά – κάτι που άλλοι μεσίτες υπόσχονται, αλλά δεν μπορούν να επιτύχουν στην πραγματικότητα.

solution-image-2

Καινοτομία την περίοδο της ψηφιακής εποχής.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Στην RE/MAX Urban αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις, τον τρόπο της ζωής σας, παρέχοντας εξατομικευμένες επιλογές που συμβαδίζουν με το όραμά σας.

Έχουμε πρωτοπορήσει στην χρήση των κοινωνικών μέσων για την δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας, παρουσιάζοντας σας όλα τα χαρακτηριστικά των ακινήτων μας, σε υψηλή ποιότητα και λεπτομερείς περιγραφές.